Onze klanten zijn blij met ons

Wij zijn trots op de tevredenheid van onze klanten, en dat delen wij graag met je! Wij krijgen met regelmaat positieve reacties over onze telefoonservice. Hieronder vind je een kleine selectie van een aantal klanten die reeds een enkele tijd tevreden klant zijn bij Mijn Telefoniste telefoonservice.

Mijn Telefoniste is een zeer prettige telefoondienst die wij van harte aanbevelen. De vaste medewerkers ervaren wij als onze collega’s die op afstand werken. Enkele cliënten vroegen zelfs of ze Melissa in persoon konden ontmoeten na afloop van onze afspraak vanwege de prettige telefooncontacten. Dat cliënten tevreden kunnen blijven komt mede door Mijn Telefoniste, die weet wat goede bereikbaarheid, heldere communicatie en professioneel klantcontact inhoudt!”

Elmas Ceylan

Mijn Telefoniste is een verlengstuk van ons kantoor geworden, waardoor het mogelijk is om onze persoonlijke benadering te handhaven ook als we zelf niet aanwezig zijn.”

Marit Durdu

Voor ons is Mijn telefoniste een verlengstuk van de organisatie. Ze denken mee en voelen goed aan wanneer een gesprek prioriteit heeft. Zodoende kunnen wij ons focussen op de business en vangen zij de eerste lijn telefonie professioneel op. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking.

Said Hatuina

Mijn Telefoniste is professioneel, duidelijk en goed in communicatie.
Klanten hebben niet door wanneer je als bedrijf niet bereikbaar bent. Daarnaast is de afhandeling erg fijn en ontvangen wij duidelijke terugbelnotities van Mijn Telefoniste. De medewerkers zijn klantvriendelijk, meedenkend en goed bereikbaar, kortom wij zouden Mijn Telefoniste zeker aanbevelen!.

Enes Konya

Meer dan 100 bedrijven gingen je voor

Zelf ervaren hoe goed wij zijn?