MAAK KENNIS MET MIJN TELEFONISTE

Uw telefoonverkeer is het visitekaartje van uw bedrijf. Kwaliteit leveren is daarom absoluut noodzakelijk om uw bedrijf te handhaven dan wel te laten groeien. Een snelle en professionele klantenservice is het hart van uw organisatie.

Wij kunnen de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf compleet voor onze rekening nemen.

Met ruime ervaring op dit vlak, zijn wij toonaangevend op het gebied van de aanname, verwerking en terugkoppeling van telefoongesprekken. Wij doen dat vriendelijk, correct, zakelijk en heel belangrijk, met behoud van eigen persoonlijkheid. Zie ons als een onderdeel van uw organisatie. Als we de telefoon voor u opnemen, zijn we op dat moment uw werknemer. Vanuit deze rol kunnen wij bellers zo goed mogelijk helpen en uw bedrijf het best ondersteunen.

Melissa & Jay ‘Oprichters Mijn Telefoniste Antwoordservice’

WIJ KENNEN ONZE KLANTEN

Kwaliteit en service is bij Mijn Telefoniste leidend. We leren onze klanten écht kennen. Sterker nog, jouw vaste telefoniste kent jouw bedrijf en alle collega’s. Hierdoor kunnen wij de telefoon beantwoorden alsof we al jaren een vaste werknemer zijn.

Klanten worden hierdoor door ons te woord gestaan precies zoals jij dat wilt, op een professionele, vakkundige en persoonlijke manier.

Mogen wij jouw succes van jouw organisatie vergroten?